sunnuntai 22. tammikuuta 2017

Jänniä aikoja elellään :D

Heipparallaa. Puuskutus, läähätys, ja kaikkea siltä väliltä..
Tänään viikkoja siis jo 39+3 eli 4 päivää laskettuun aikaan. Jännittää ihan hirveästi, että koska hän mahtaa ulos masusta tulla.
Oltiin tuossa aiemmin siellä synnytystapa-arviossa ja olinkin 100 ja 1% varma, että saadaan se aika sinne käynnistykseen mutta ei niin ei. :)
Kohdunsuu oli silloin vielä kokonaan kiinni eikä kanavakaan lyhentynyt, ja tämän päälle vielä se, että vauva ei ollut laskeutunut tarpeeksi. :/
Nyt tässä kuumeisesti odotellaan että joko nyt, kohta, huomenna päästäisiin lähtemään synnärille. :D
Nyt rauhassa varrotaan että tulevana sunnuntaina on LA ja josko vaikka vahingossa vauveli lähtisi ennen sitä tulemaan tähän maailmaan. Mikäli ei, niin meillä on uusi aika synnärillä 23 päivä ja mikäli tilanne on vielä silloin sama, niin sitten suunnitellaan synnytyksen käynnistämistä. Toivon mukaan pienokainen tulisi itsellään ennen mahdollista käynnistämistä.
Minulla on kaksi synnytystä takana. Esikoinen lähti itsellään päivä ennen laskettua aikaa vesien menolla. Synnytys kesti melkein 14h ja oli rankka kaikin puolin.
Toinen synnytys käynnistettiin 38+3 viikoilla ja kestoltaan oli 3h 30min. Huomattavasti vähemmän, mutta ehkä rankempi vielä kuin ensimmäinen. :/
Supistukset olivat kivuliaampia, mutta avautumisvaihe ja ponnistusvaihe meni paljon nopeammin.
Ehkä tämän viimekertaisen synnytyksen jälkeen toivonkin, että vauva lähtisi tulemaan itsellään eikä käynnistyksiä tarvittaisi.
Toisaalta käynnistys etenisi tässäkin tapauksessa paljon nopeammin ja saisimme vauvan nopeammin syliimme. <3
Onhan tämä raskaus, odotus, synnytys, ja vanhemmuus kaikin puolin raskasta, mutta myös mahtavaa kun saa kokea kaiken sen ihanuuden yhä uudestaan ja uudestaan. :) En vaihtaisi äitiyttä mihinkään vaikka miten paljon maksettaisiin. Rakastan teitä lapseni <3

Nyt valmistelen iltapalaa, jotta saisimme pienokaiset nukkumaan hyvissä ajoin. Huomenna taas aikainen herätys ja päiväkotipäivä.:)
Toivottavasti vauva jaksaa kuitenkin odotuttaa itseään vielä pari päivää. Perjantaina lapset menevät isälleen viikonlopuksi niin silloin olisi kaikin puolin hyvä lähteä synnärille 😅

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti