sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

Sunnuntain postaukset :)

Jeij, täällä jälleen.. Miten se onkaan mahdollista että en oo taaskaan pitkään aikaan täällä päässä käynyt kirjottelemassa mitään? Taas on kaikenlaista kivaa ja iloista asiaa tapahtunut. Mistäs sitä tänkin kertomuksen alottais? :)

Sunnuntai siis. Tuulee, ja 3 astetta vaan plussan puolella. Jep, tosi keväinen ja nätti ilma. Ja V****. :D
Kevät sais tulla, ja ihan kunnolla jo puskea sisään. Mä ootan sitä lämmittävää aurinkoa ja lämpöasteita.. No, en taida olla ainut ketä niitä asioita keväältä odottaa.
Mitä lähemmäs kevättä mennään, niin sitä lähempänä on myös minun ja <3 ihana, ja romanttinen reissu. Nyt onkin suunnitelmat vähän tai no aika paljonkin muuttunut sitte viime postauksesta tänne. Viimeksihän meidän piti lähteä kesäkuun 3 päivä Unkariin ni nyt maa on muuttunu ja mennään sittenkin vähän lämpimämpään Espanjan aurinkoon. :) Espanjan Madrid siis kutsuu meitä vähän reilun 2kk:n päästä. Nyt jännittää. :)

Mä odotan siltä reissulta eniten sitä 1 viikon vapaa-aikaa oman mussun kanssa, ja sitä herkuttelua Espanjan rannoilla, auringon-ottoa, ja nähtävyyksiä. Ikinä en ole Espanjassa päässyt vielä käymään, niin kerta se on ensimmäinenkin.<3 ei ole ikinä vielä ollut ulkomailla niin sekin vähän molempia jänskättää että miten reissu tulee kaikinpuolin menemään..

Pääsiäinenkin on ensi viikolla. 4 päivää, niin pojat menevät isälleen pääsiäiseksi ja tulevat kotiin 2.pääsiäispäivänä. Saavat temmeltää rauhassa muutaman päivän ja mä saan sitä omaa luksusaikaa :D
No ei vais. Torstaina tarttis tehdä jonkinlainen pääsiäis-ateria ja sen jälkeen pääsiäisnoidat piilottelee pojille muutaman munan. Voi sitä tulevaa riemua kun munat löytyy. Sitä naurun ja hymyn määrää. Kuvia siis tulossa :)

Ens viikolla on muutenkin jonkin verran ohjelmaa. Torstaina menen työhaastatteluun. Niinpä, MINÄ, ja työhaastatteluun. :) Huh, se ois sitte eka työhaastattelu sitte viiteen vuoteen. Laitossiivoojan paikkaa hain, mutta saas nähdä nyt sitte miten muikin käy. Nyt tää äippä jo kaipailee sitä työntekoa. Onhan sitä tässä kotona jo tullu oltua 4-5 vuotta ni eiköhän ois jo korkee aika laittaa lapsoset osa-aikaseen hoitoon ja mennä töihin. En tiiä. Aika näyttää saanko työpaikkaa ja sen perusteella tehdään sitte lopulliset päätökset.

Aivan. Eilen oli muutenkin kiva päivä kaikin puolin. Olin Hannan kanssa MaskuGymissä kuntoilemassa. Pari tuntia oltiin ja voin sanoo, että nyt on paikat hellänä :D Melkein kaikki kuntolaitteet käytiin läpi, ja sitte vielä sen lisäksi oltiin Steppi-tunnilla. Huh, kivaa oli ja aion mennä uudestaankin.

Huomenna mulla alkaa kunnon kehon puhdistus treeni. Kovaa treeniä seuraavan 8 viikon ajan. Tänään teen itselleni treeni/ruokavalio-ohjelman jota sitte noudatan täydellisesti sen 8 viikkoa. Niin, ja tietty jatkossa sitte kans. Nyt kaikki herkut jää pois, ja kunnon ruokavalio astuu tilalle. Ostan salikortin ja käyn 3 kertaa viikossa salilla ja sen lisäksi teen oman treeniohjelman niille päiville kun en ole salilla niin teen kotona. Eli kovilla mennään 8 viikkoa. Tavoite on, että kesäkuun 1 päivä painoa on lähtenyt 10-15kg. :)

Ens viikon lauantaina on mun kummisedän häät. Sinne mennään mun isän, Hannan, ja <3 kanssa. Aion vetää niin koomat siellä kun pojatkin ovat isällään. Mikään ei mua estä.. :D

Ohoh. Vähän tekstiä taasen kertys. Josko jättäis taas seuraavaan kertaan...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti