torstai 5. maaliskuuta 2015

Ihanaa Torstaita Te Kaikki IhaNaiset :)

Oho. Tuli tossa äsken mieleen josko päivittäisi välillä taas tätä blogia. Vähän taas aikaa vierähtäny.
Miten se aika meneekään aina niin äkkiä. Just tänään aamulla puhuttiin <3 kanssa että meillekkin tulee jo ensi viikolla virallisesta seurustelun aloittamisesta 4kk, mutta siitä ekasta näkemisestä yms on sitte jo vähän enempi. Hurjalta tuntuu.. Mutta kohti parempia tuulia, tai siis tässä sitä mennään vauhdilla eteenpäin ja loppua ei näy enkä kyllä haluakkaan :)

Eilen pojatkin olivat isällään yhden yön, ni me käytiin saunassa kera kynttilöiden, eli se siitä syystä koska halusin muistella meidän ekaa yhteistä sauna kertaa. Silloin oli kynttilöitä ja kiva tunnelma. Sain sen ihanan tunteen alusta taas takaisin.
Tämän lisäksi tein super hyvää ruokaa ja loppuilta löhöttiin sohvalla ja katteltiin hyvää sarjaa Netflixistä :D

On se hienoa miten sitä pystyykään rentoutumaan kun saa sen oman vapaa-ajan silloin kun pojat ovat isällään. Silloin pystyy tekemään kaikenlaista sellaista mitä esim. lasten kanssa ei pysty, tai no pystyyhän sitä tietenkin, mutta kahdestaan kaikki on ihanampaa ja siitä saa taiottua sellaista jännää spesiaalia.
Huomenna on taas lapsi-vapaa viikonloppu ja en yhtään tiedä millaisia suunnitelmia <3 on, koska olen vihjannut jo useaan otteeseen että sunnuntaina vietetään naistenpäivää. Saas nähdä miten suuri romantikko hän osaa ollakkaan. Tosin tiedän jo sen millainen ihana nallekarhu sieltä pinnan alta paljastuu. Ihana mies. :)
<3 kun on kyse, niin osaan odottaa jotain kivaa, ihanaa ja eritoten hauskaa. Kaikki mitä me tähän asti ollaan tehty tai missä ollaankaan oltu niin ihanaa se on ollut.. Mielen kiinnolla odotan kulta viikonloppua :P

Tänään puunasin ja kuurasin taas kämpän puhtaaks ja laittelin vähän jo kevään merkkejä esille. Vähän liinoja yms. Pääsiäiseksi olis tarkotus pestä ikkunat, vaihtaa mattoja ja verhoja. Jotain kivaa keväistä rakkautta tää koti kyllä kaipaa. Noh, eiköhän se mun kätösillä hoidu :)

Pakko vielä vähän hehkuttaa että miten ihana elämä mulla onkaan. Ihanat lapset, ja ihana mies. Osaa ja tietää mistä mä tykkään ja osaa todellakin vetää oikeista naruista. Mä niin diggaan tätä ihanuutta <3 <3 <3

Nyt äidilliset velvollisuudet taas kutsuu, joten on mentävä. Nähdään taas te kaikki namupeput ja muutkin herkkusuut..
Mitenkä niin mulla on hyvä päivä, ei toki.... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti