sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

Sateista sunnuntaita.

Miksi unet ovat välillä liian toden tuntuisia?
Miksi ihminen näkee unia? Jos unet ovat kuin suoraan sinun elämästäsi tai mennyttä mitä olet kokenut, niin miksi ne tunkeutuvat uudelleen ja uudelleen mieleesi ja heräät aamulla pelokkaana ja säikähtäneenä?
Vaikka et välttämättä olisikaan unessa satuttanut taikka loukannut ketään, niin silti herätessäsi tuntuu miten olisit pettänyt luottamuksesi taikka ollut uskoton toista kohtaan. Voin muuten sanoa että tuntui aamulla kamalalta herätä siihen hetkiseen uneen ja sen tuomaan sisältöön. Tuntuu niinkuin minun aikaisemmat virheeni tunkeutuisivat uudestaan taas pintaan. En kuitenkaan anna niiden vaikuttaa nykyiseen tilanteeseeni ja onnellisuuteeni.
Haluan nyt jo pikku hiljaa jättää aiemmat  tekemäni virheet taka-alalle ja jatkaa tällä puhtaalta pöydältä linjalla eteenpäin. :)

Unet ovat kyllä välillä petollisia ja suorastaan ärsyttäviä, mutta niille ei ihminen voi mitään. Harmittaa vaan miten toiselle sitä kertoessa saat hänet ehkä jopa loukkaantumaan taikka pahimmassa tapauksessa suuttumaan, vaikka et itse sitä todellisuudessa olekkaan tehnyt, vaan se oli pelkkää unta. Mutta kun ne asiat mitä unessa edelleen näen, niin olen ne asiat tehnyt taikka jättänyt tekemättä. Menneisyys voisi jo jättää minut pikku hiljaa rauhaan, kiusaisi jotain toista..

Onneksi minulla on kumppani joka ymmärtää, tai ainakin yrittää ja sanoo niin että ymmärtää, ja jaksaa rakastaa vaikka välillä ihmettelen miten toinen voi jaksaa kun samoja asioita tulee uudestaan ja uudestaan pintaan. No, rakkaus kahden ihmisen välillä on vaan hassua :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti