torstai 25. kesäkuuta 2015

Tasaista tallustelua :)

Synkkä ilma. Taas kerran. Auringosta ei oo kyllä tietoakaan. Tuulee, välillä sataa. On tämä oikein ihana suomen kesä. :/
No joo. Viimeiset pari päivää ollut jotenkin vähän "vaisuja". Tai no en voi niinkään sanoa. Ehkä tämä ilmakin tekee sen, ettei oikein mikään sen suurempi innosta. Nämä on taas näitä päiviä kun mikään ei vaan tunnu miltään. Niitä meillä kaikilla joskus vaan on..
Ei inspaa, ei kiinnosta, ei vaan jaksa.. Mutta onneks on pojat mitkä jaksaa piristää. :)
Lapset on vaan jotain niin suurta, että vaikka menee huonosti, niin aina jaksaa tallustella eteenpäin. Jos mulla ei olisi noita mun ihania pienokaisia, niin en tiiä missä tällä hetkellä olisin taikka olisinko ollenkaan.

Huomenna on taas se kirottu perjantai. Mulle se on vaan päivä muitten joukossa. Ei ryyppäämistä, ei sen suurempaa touhua. Tavallinen viikonpäivä mihin sisältyy perus arjen asiat.
Tosin, huomenna se perjantai on mulle kuitenkin vähän jännempi, koska lähden ostoksille ja käydään tutun tykönä kaffettelemassa :) Tämän lisäksi mun päivään kuuluu työkkärissä käyntiä, asioitten hoitamista, yms.
Että näin ollen on mun elämässä siis jotain muutakin sisältöä kuin lapset :D :D

Eilen kävin taas pitkästä aikaa fysioterapiassa ja taas katseltiin mulle uusia liikeratoja mitä saan tämän selkäni kanssa tehdä ja mitä en. Elinikäinen tämä mun "vammani" selässäni on, mutta sen kanssa on vaan opeteltava elämään. Siihen ei ole parannuskeinoa, mutta lievittämään pystyn sitä kipua mikä melkein päivittäin selässäni on. Kurjalta vaan tuntuu, että tässä iässä on jo niin paljon elimistössä ongelmia. Ja voin vaan kuvitella että kun tästä vanhenen vielä lisää niin vanhemmalla iällä ne ongelmat vaan kasvavat entisestään. :( Ei tässä auta valittaa. Sitä se elämä vaan on. Jatkuvaa tallustelua paikasta toiseen ja tavalla tai toisella..

Tämä Suomen "kesä" vaan jaksaa masentaa. Siitä ei pääse yli eikä ympäri. Luvataan aurinkoa, sitä ei tule. Kylmempää ja viileämpää on koko ajan vaikka kohta elellään jo heinäkuuta. Ehkä tuo taivaan herra vielä ymmärtää antaa meille myös sitä lämpöä tänne kylmyyden keskelle :P

Kello alkaa jo raksuttamaan sitä rataa, että poikien iltapala-aika on kohta puolin, ja sitten heijät täytyy suihkuttaa vielä tänään. Pesupäivä siis :)
Sen jälkeen poikien on hyvä mennä matkustamaan höyhen saarille. Huomenna on taas aikainen herätys.

Aivan. Oltiin tuossa maanantaina tutustumassa poikien tulevaan päiväkotiinkin. Pojat tykkäsivät tosi kovasti. Molemmilla pojilla on oma puoli ja omat ryhmät mihin menevät. Molemmissa oli todella mukavat mammat (veetin sanoin) :D ja oli paljon kivan näköisiä lapsia ja päiväkoti itsessään oli tosi ihanan tuntuinen paikka. Sinne on hyvä pojat sitten viedä tuossa elokuun alussa.
Vanhempi lapsista on jo päivittäin kysellyt, että "koska äiti me mennään päiväkotiin, haluan sinne jo" :D
On se hienoa, että lapsi on innoissaan jo nyt niin paljon vaikka siihen on vielä vähän yli kuukausi aikaakin.
Olispa se aikuisillakin samalla lailla että oltais niin innoissaan menossa töihin tai tekemään jotain muuta vastaavaa. Välillä haluaisin niin olla vielä pieni tyttö ja asustella äitin ja isin helmoissa. :)

Eipä kai. Äitiyden velvollisuudet kutsuu että saadaan pojat ajoissa petiin ja aamulla ylös.
Jospa sitä itselläkin olisi huomenna taas vähän parempi mieli. :)

Kiitän ja kumarran.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti