torstai 11. joulukuuta 2014

Aikainen lintu madon nappaa :)

Huomenta blogin lukijat :)
Ihana ilta, yö ja aamu takana. Kukon laulun aikaa heräilty, ihana ihminen vierellä. Pojat oli yön isällään, äippä sai hengähtää. :P
Onnellisuus? Mitä se oikeasti on? Ymmärtääkö ihminen milloin on oikeus olla onnellinen tai iloinen? Tämä kysymys pistää väkisinkin ajattelemaan sitä että miksi meidät ihmiset on luotu olemaan suhteessa, sinkkuna, naimisissa yms. Se tunne kun aamulla avaat silmäsi ja tunnet rakkauden ja onnen tunteen ni tuntuu hyvältä. Onko meillä oikeus siihen? On, jokaisella on oikeus siihen. Ketään toinen ei voi päättää sinun itsesi puolesta mitä saat tehdä tai ajatella. Ole oma itsesi ja tee miten itse parhaaksi näet. :)
1kk takana päin ja monta vielä edessä <3 aivan. Rakkaus, se mielen täyttävä tunne. Miten saa käpertyä toisen kainaloon, antaa mojovan suukon ja vastauksena saat halauksen. Oi voi.
Tunnen pitkästä aikaa eläväni ja toivon ettei tämä tunne lopu koskaan. Pitkät vuodet takana päin, on iloja ja suruja mutta nyt vaan porskutetaan eteenpäin, täysillä ja katsotaan mitä elämä tuo tullessaan. Tai no, onhan sitä kaikenlaista tapahtumassa ja se vakiinnuttaa tämän hetkisen elämän tilanteeni täysin ja voin olla varma että rinnallani oleva ihminen pysyy vierelläni niin hyvinä kuin huonoina päivinä. On hyvä laittaa oman elämänsä arvot ja asiat tärkeysjärjestykseen. Mieti mikä on oikein ja mikä on väärin. Meidät on luotu tekemään virheitä ja ne on tehty sitä varten jotta siitä voisi oppia ja tehdä jatkossa oikein. Olenko minä tehnyt elämässäni vääriä valintoja? Olenko minä yksi niistä ihmisistä jotka kokevat itsensä huonoiksi ihmisiksi? Kyllä, välillä.. tähän risukasaan on satanut vettä enemmän mitä paistanut aurinko..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti