lauantai 13. joulukuuta 2014

pohdintaa..

Jokseenkin outo mutta omalla tavalla ihana päivä takana. Paljon on tullu tehtyä ja mietittyä, varsinkin tulevia tapahtumia ja tulevaisuutta :)
Osaako ketään selittää mitä sana tulevaisuus oikeasti tarkoittaa? Kuka on joskus päättänyt että sana tulevaisuus määräytyy tulevien asioiden perusteella? Entä mitkä asiat kuuluvat tulevaisuuteen? Ei, ehkä meistä jokainen on velvollinen edesauttamaan tulevien asioiden tapahtumista. Tarkottaa ne sitten mitä tahansa. Ketäänhän meistä ei pysty päättämään sitä että milloin mitäkin tapahtuu tai miten/missä yhteydessä. Sattuman kauppaa sanon minä. Vähän niinkuin mun elämäkin. Asioita on tapahtunu, iloisia ja surullisia. Niin, no antaa olla..
jep. Mahtava päivä tosiaan takana. Hyvää ruokaa, ihanat jutustelut <3:n kanssa ja ehkä hän yrittää olla vähän turhankin salaperäinen tulevaisuutta koskien. Kääk! Joulu, uusivuosi, ylipäänsä tulevaisuus, varsinkin lähiviikot. Jännittää. Mitä mua koskien on suunniteltu? Miehet? Ne oudot, salaperäiset, ihanat yksilöt. Naisten voimavarat, turva ja rakkauden kohteet. Sitä te olette. Lausehan kuuluu näin että nainen ei pärjää ilman miestä. Pitäähän talossa olla se ihminen ketä kuuntelee naista ja tykkää olla käskytettävänä. :D
Hiljaisuus, lapset nukkuu, ihana olo <3:n vierellä. Tätä se rakkaus ja ihana tunne sydämmessä siis on. Tätä olotilaa ja läheisyyden tunnetta en ikinä halua kadottaa. Rakastakaa toisianne, vai miten se sanotaan? Rakkaus, onko se sanoja vai tekoja? ..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti