tiistai 27. tammikuuta 2015

Tiistai :)

Hei taas te kaikki vähän pienemmät ja ehkä suuremmatkin öhkö mönkiäiset :)
Aikaa on taas vierähtänyt viime kertasesta päivityksestä, jospa siis uutta tekstiä ilmoille.

Viime viikonloppu oli taas kerran aivan ihana. Paljon oli kaikenlaista tekemistä. Kuutamouinnilla me ei sitten käytykkään, koska käytiin paikallisessa ottamassa vähän nabandeerusta :D Jep, jep. noh, ei siitä sen enempää. Viikonloppuun mahtus ulkoilua, leffassa käyntiä, hyvää ruokaa ja LÄHEISYYTTÄ :)
Nämä lapsivapaat viikonloput on kyllä niin rentoutumiseen tarkoitettuja. Välillä tekee hyvää ihan vaan olla tekemättä mitään. Mutta sitten taas toisaalta ne viikot ja viikonloput kun pojat ovat kotona, niin kyllä sekin ihanaa on.
Tänään oltiin poikien ja <3 kanssa ulkoilemassa. Pulkkailu on niin ihanaa. Mee laik :) <3

On se vaan hienoa, miten sitä osaa arvostaa jokaista päivää ja varsinkin niitä rakkaita ihmisiä ketkä on sun ympärillä, osaa lohduttaa oikealla hetkellä, osaa iloita sun kanssa oikealla hetkellä ja osaa olla läsnä omalla tavallaan oikealla hetkellä. Mä niin rakastan mun lähimmäisiä.

Päivällä kattelin ihan extempore laivareissuja ja varailin tuossa pienen reissun, ihan vaan meille kahdelle. Päivä tukholmassa ja loput laivalla. Sitä siis odotellessa. :)
Ja ens viikolla taas pojat ovat isällään ni vielä ei tiiä mitä ohjelmaa sille viikonlopulle on luvassa. Eiköhän se selviä.
Annoin <3 joululahjaksi yhden juhlayön hotellissa. Hän sanoo että on jo varannut tämän yön meille kahdelle, mutta vielä ei ole tullut äkkilähtöä kohti hotellia. Vähäsen jännittää, koska saan pakata kamat kasaan ja istahtaa autoon. Siinä reissussa on sitä romantiikkaa. Kaikki herkut ja illalliset :)

Mun terveydentilaan ei kuulu juuta eikä jaata. Edelleen kaikki paikat särkee ja tuo selkäkin on välillä mennyt mun mielestä huonompaan suuntaan. Täytyy nyt tämä viikko katsoa, että jos kivut menevät huonompaan suuntaan, tästä mitä ne on nyt, niin sitten soittoa lääkärille josko sais sen lähetteen sinne magneettikuvalle että sais vähän selvyyttä tähän olotilaan ja kipuiluun.
Nyt olen laittanut itelleni sitä sähköä suurinpiirtein säännöllisesti, niin se nyt välillä auttaa ja välillä ei. Riippuu aika pitkälti päivistä, välillä huonompia päiviä ja välillä parempia.
Hurjalta vaan tuntuu, että näin nuori ja epäillään jotain välilevyssä olevia ongelmia. Jännittää ja pelottaa mitä tämä maailma tuo mulle vielä tullessaan.. Sen näkee vain elämällä päivän kerrallaan ja pelkäämällä jokaista päivää.. :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti